Търсене в този блог

http://www.netcoo.info/content/view/1428/29/

петък, 24 декември 2010 г.

продукти

Apas Vital

Експертите на Apas Vital имат достъп до голям брой ноу-хау и модерни технологии. Много сложен метод на филтриране (мембранна филтрация) отстранява нежеланите примеси от водата. Системата е разработена в съответствие със строгите стандарти за безопасност на електрическите уреди.
Всички устройства са сертифицирани по TUV, GS и CE.

Animal Deluxe

Висококачествена храна за домашни любимци, за кучета, котки и коне. Animal Deluxe означава най-добра храна за Вашите любимци. Продуктовата гама включва консервирана и суха храна за домашни любимци. Храната за домашни любимци е индустрия за милиарди в световен мащаб.

Blue Nature

Освен продукти, като Алое Вера, коластра, MicroSilver, хранителни добавки и козметика, предлага и голям набор в областта на парфюмерията, BlueBox. С BlueBox ще създадете парфюм, бутилка и опаковка за всеки отделен клиент.

Coffee-Club

Мотото на Coffee Club е: "Нашето кафе, наслада с по-високо качество". Освен класическите видове като Еспресо, безкофеиново кафе и смеси с мек вкус, предлагат и специални смеси, като Acai Кафе, Soja Кафе и Тунгуска кафе. Също така, можете да закупите и кафе-машина, с уникален дизайн.

Dream Scout

Това представлява Интернет платформа, предназначена да сбъдне мечтите Ви. Дали полет в открития космос , билет за Формула 1 или работа като чистач на някой карибски басейн. Всичко е ВЪЗМОЖНО. Налице са също така , маркови стоки на фантастични цени.

Pierre Lang Couture

Pierre Lang Couture , освен уникалните бижута , предлага и аксесоари. Висококачествени бижута и аксесоари от злато, 100% без никел, 80% от които , изработени ръчно. Дизайнерски колекции.

Pierre Lang

Pierre Lang е с клонове в 12 страни, 5 млн. произведени бижута годишно и годишен оборот през 2009г. около 125 млн евро.Тя е най-големият производител на бижута в Европа.

Nature-Vita

Фирмата е специализирана в хранителните добавки в течна форма. Серията включва Spirulina Liqua , Ultimate Acai, плодове от района на Амазонка и завършва с beneFitial Powerdrink. Nature-Vita си сътрудничи и с ЮНЕСКО в програмата за обучение на деца в нужда.

Re-Vita САЩ

Компанията е основана преди 20 години и през 2009г. е с годишен оборот от 35 млн.евро. Седалището на фабриката Re-Vita е във Флорида. Специализирана е в производството на хранителни добавки от водорасли. През последните 15 години , компанията дари повече от 40 млн. долара на страните от Третия свят, за да се осигури по-добро бъдеще на децата.

Re-Vita Азия

Re-Vita Азия е със седалище в Тайпе, Тайван.Има отлична търговска структура в азиатските страни. Основни продукти на Re-Vita Азия, хранителните добавки от водорасли. Компанията има отлични перспективи за вбъдеще.

tex4net

Всичко за дънките. Палитра от продукти, добре обмислени колекции, хубави модели с впечетляващи детайли и задължително тествано качество. Всичко това на уникални цени.

Предлаганите продукти и бизнеса на NWA-Network World Alliance постоянно растат.

В онлайн магазина, могат да пазаруват сътрудници на компанията (регистрирани членове) като въведат личния си код. Бързо и лесно ще направите вашите поръчки. Информация за това как да станете наш партньор и да получите код, ще намерите в "Сътрудничество".

Отлично качество на продуктите, сертифицирани от Немски институти продукти на Blue Nature и американски сертификати на продуктите Re-Vita.

NWA е единствен притежател на патента за новата машина за производство на парфюми, с дължина 63 м. , което значително намаля производствените разходи в сравнение с глобалната конкуренция. Тази машина ни дава възможност да създаваме наши уникални парфюми! Съставяне на собствена линия. Също така, имате възможността да изберете флакона, капачката, кутията и дори надписа за вашия парфюм. окончателният резултат е парфюм , толкова уникален, колкото и самите Вие.

Няма коментари:

Публикуване на коментар