Търсене в този блог

http://www.netcoo.info/content/view/1428/29/

неделя, 19 декември 2010 г.

В NWA е лесно напреднеш бързо.


100 хиляди нови дистрибутори се присъединиха към най-новата МЛМ компания Network World Alliance само в първите 2 седмици след откриването й в Германия. Това едва ли е случайно и отговорът на въпроса защо се случи това е във факта, че NWA е най-новият проект на Хелмут Спикер, който с печалбата, която направи с LR, придоби световна слава. Идеята на Хелмут Спикер и този път е революционна и обещава да промени изцяло бизнеса, използващ мрежов маркетинг.

Тези, които вече знаят какво е мрежов маркетинг или дори са участвали в него, най-вероятно разбират, че става дума за нещо голямо. За тези, които сега чуват за понятия като МЛМ или мрежов маркетинг, ето няколко пояснителни изречения: Мрежов маркетинг е алтернативен начин за разпространение на продукта на дадена фирма, който, най-общо казано, спестява пари. Обикновено продуктите се разпространяват по схема, включваща производител, търговец на едро, търговец на дребно, магазини, потребител. За производителя има още едно бреме, а то е да промотира стоката чрез реклама в медии и директни промоции. Всичко това оскъпява стоката и тя често достига до потребителя със завишени цени.

МЛМ опростява значително тази схема. При мрежовия маркетинг стоката се доставя до потребителя от дистрибутор, който я получава от производителя. Така се избягват няколко оскъпяващи етапа и крайната цена е доста по-приемлива. Нещо повече. Като правило МЛМ теориите отхвърлят идеята за ефективността на медийната реклама и разчитат на уменията на дистрибуторите да представят стоката директно на потребителя.

От всичко това се пестят пари, които отиват на две места. От една страна, намаляват цената на стоката, а от друга се заделят пари за печалбата на дистрибуторите. Също така по правило, дистрибуторите действат самостоятелно, но се отделят огромни средства за тяхното обучение.

Но стига вече общи приказки за МЛМ. В интернет има достатъчно ресурси за това. Защо NWA предизвика такъв фурор в Европа е въпросът, който ни интересува. Ето и отговорите. На първо място, NWA променя представите ни за мултилевъл маркетинг компания. Това е по две причини: Първо, до този момент мултилевъл маркетинг компаниите предлагаха еднотипни стоки на своите дистрибутори. С NWA това вече не е така. В каталога на NWA можете да откриете стоки на 12 различни фирми, обединени от Хелмут Спикер. По този начин всеки дистрибутор на NWA може да предложи стоки за всеки отделен член на семейството и дори за цялото семейство. В каталозите на NWA можете да откриете стоки като козметика, кафе, хранителни добавки, дънкови облекла, парфюми и много други. Всичко това на разумни цени и придружени със съответните сертификати за качество. Това прави продажбите по-лесни и по-успешни. Така показва немския опит.

Ето и втората причина NWA да има такъв забележителен успех: По принцип МЛМ компаниите дават сериозни бонуси на своите дистрибутори, като целта е ясна – повече доволни дистрибутори е равно на повече продажби за компанията. NWA променя и това, като вече говорим не за сериозни бонуси, а за ултра високи бонуси и то за получаването на които са предвидени много по-облекчени условия, отколкото на МЛМ компаниите досега.

Дистрибуторите на МЛМ компаниите до този момент разчитаха най-вече на така наречения пасивен доход, който се получава от приходите на други дистрибутори, поканени от тях, и който бива изплащан от МЛМ компанията. Повечето компании обаче се застраховат и слагат задължителен минимум от направени продажби от самия дистрибутор, за да може той да вземе полагащите му се бонуси. С NWA това е вече минало. Бонуси се получават всеки месец, независимо дали съответният дистрибутор има приходи или не. Просто, ако привлечените от него дистрибутори правят приходи за NWA, то и нашия дистрибутор получава приход.

Това са накратко причините за успеха на NWA. Компанията вече пристига в България и официалното и откриване ще е на 13 декември 2010 г.. За по-нетърпеливите има възможност и за записване чрез открита вече държава, което може да бъде направено, като се свържете с мен.

Със сигурност кризата промени много представи за бизнеса и със сигурност основателят на LR Хелмут Спикер е направил нужните изводи. За мен поне няма съмнение, че NWA Bulgaria ще е успешен проект, който ще направи много хора богати, а самият Спикер още по-богат.

Кратко представяне на български можете да изтеглите от следната връзка:
http://files.mail.ru/I8LODU - Представяне НВА на български език, слайдове, jpeg

Тук може да видите линията за парфюми:

http://www.youtube.com/watch?v=NXcqMTj15IU&feature=related

Официалният сайт на компанията е:

www.my-nwa.com

Ценоразписа на компанията НВА на български език, в лева, можете да изтеглите от следната връзка:
http://files.mail.ru/2KZP84

Регистрация от сайта на компанията не можете да си направите. Това става чрез вече регистриран дистрибутор.

Ако съм ви заинтригувала, желаете да се регистрирате, и/или пък имате въпроси за NWA Bulgaria, можете да се свържете с мeн
088919735; 0899025651-Руслана Попсавова
skype: rosa_6364
уеб сайт:popsavova-ruslana.narod.ru



Няма коментари:

Публикуване на коментар